ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στιγμές χαλάρωσης για την Όλγα Κεφαλογιάννη και την παρέα της. Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε για λίγες μέρες στην Κρήτη όπου έκανε τις βουτιές της στις παραλίες των Σφακίων μαζί με φίλες της.
Η πρώην υπουργός έδειξε να το απολαμβάνει ανεβάζοντας μάλιστα και αρκετές φωτογραφίες στα social media. Στην πρώτη selfie, η Ολγα Κεφαλογιάννη ποζάρει φορώντας μπικίνι μαζί με δύο φίλες της:
Στη δεύτερη selfie η όμορφη βουλευτής χαμογελά παρέα με μια φίλη της και φόντο τη θάλασσα:
Η Όλγα Κεφαλογιάννη, εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνου με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2007 και του 2009 και στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 μεταπήδησε στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Αθηνών επιτυγχάνοντας να αναδειχτεί πρώτη στην προτίμηση του εκλογικού σώματος, συγκεντρώνοντας 17.465 ψήφους. Εξελέγη στην ίδια περιφέρεια στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012 που διεξήχθησαν με λίστα καθώς και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015. Στις 21 Ιουνίου του 2012, διορίστηκε Υπουργός Τουρισμού στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.mononews.gr/otan-lei-o-polakis-oti-tromaxane-asti-gia-pious-akrivos-milai/54668
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Τα πρώτα ονόματα της νέας Κεντρικής Επιτροπής
- JPMorgan – Pimco: Προειδοποίηση για ύφεση λόγω Ιράν – Sell-off στα ομόλογα – Ευκαιρία για «κλείδωμα» υψηλών αποδόσεων
- Η OMODA & JAECOO θέτει την ασφάλεια ως απόλυτη προτεραιότητα στο σχεδιασμό των μοντέλων της
- ΔΥΠΑ: Εως Μ. Τρίτη οι αιτήσεις για δράση ενίσχυσης της απασχόλησης σε πέντε περιοχές


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.