Σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί από τη νεροποντή που πλήττει την Κεφαλλονία τις τελευταίες ώρες.
Οι κάτοικοι της Αγίας Ευφημίας αδυνατούν να κυκλοφορήσουν, λόγω των τόνων λάσπης που έχουν σκεπάσει και άλλους δρόμους του χωριού.
Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 πυροσβέστες που, μαζί με τις υπηρεσίες του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, δίνουν μάχη κάτω από τη δυνατή βροχή ώστε να καθαριστούν οι δρόμοι της Αγίας Ευφημίας και να επιστρέψει το χωριό στην κανονικότητα.
Σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, από χθες το βράδυ έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός», με τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των δύο νησιών, να έχουν κινητοποιήσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.


![]()



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος ΠΑΣΟΚ-ΕΛ.Α.Σ. για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας Κύπρου: «Ωραία τα αποκαλυπτήρια του νέου πατριωτισμού»
- Κεφαλονιά: Βυθίστηκε ιστιοφόρο δυτικά του νησιού
- Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Έρευνες για κατάχρηση κονδυλίων από πρώην ομάδα του Ευρωκοινοβουλίου
- Seanergy Maritime: Πράσινο φως από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το ομολογιακό δάνειο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.