ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη
Στο Κέντρο Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» εξακολουθεί να δίνει τον καθημερινό του αγώνα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, του οποίου η ζωή άλλαξε για πάντα μετά το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή που είχε ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017.
Ο αγαπημένος παρουσιαστής προσπαθεί να επανέλθει και να σταθεί ξανά στα πόδια του.
Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, που καταφέρνει και στέκεται ψύχραιμη και χαμογελαστή, παρά τα πολύ μεγάλα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίζει μέρα με τη μέρα.
Τον περασμένο Ιούλιο, η Εβελίνα Βαρσάμη θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια το κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» για την φιλοξενία, με μια της ανάρτηση.
Δείτε την ανάρτηση:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1072055566328991&id=100005736737798
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Αμερικανίδα αυτοκράτειρα του lifestyle μπαίνει στο μετοχικό σχήμα της Σουόνσι
- Από τον Αρκτικό Κύκλο στο Αιγαίο: το νορβηγικό υπόδειγμα εθνικής στρατηγικής
- Τέλος χρόνου για όσους δικαιούνται επιστροφή ενοικίου – Ποιες τροποποιητικές δηλώσεις θα κάνει δεκτές η ΑΑΔΕ
- Οι 25 πλουσιότερες οικογένειες του πλανήτη ελέγχουν 2,9 τρισ. δολ. – To ακριβό «εισιτήριο» και τα new entries