ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη
Στο Κέντρο Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» εξακολουθεί να δίνει τον καθημερινό του αγώνα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, του οποίου η ζωή άλλαξε για πάντα μετά το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή που είχε ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017.
Ο αγαπημένος παρουσιαστής προσπαθεί να επανέλθει και να σταθεί ξανά στα πόδια του.
Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, που καταφέρνει και στέκεται ψύχραιμη και χαμογελαστή, παρά τα πολύ μεγάλα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίζει μέρα με τη μέρα.
Τον περασμένο Ιούλιο, η Εβελίνα Βαρσάμη θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια το κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» για την φιλοξενία, με μια της ανάρτηση.
Δείτε την ανάρτηση:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1072055566328991&id=100005736737798
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρεύμα: Ποιοι παίρνουν την επιδότηση 95 εκατ. και πώς – Η αντίδραση των βιομήχανων, όλο το παρασκήνιο
- Β. Κάτσος – Π. Βασιλόπουλος (Concordia Healthcare Partners): Η νέα επένδυση, η στρατηγική και το επόμενο βήμα
- Οι κάλπικοι και η κάλπη
- Πλατεία Θεάτρου: Γιατί παραμένει στον πάγο το έργο της ανάπλασης από τον δήμο Αθηναίων;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.