ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι αναφέρει η ανακοίνωση
Με μία λιτή ανακοίνωση το υπουργείο Πολιτισμού απαντάει στη φήμη που κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου και θέλει τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη να αναλαμβάνει πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Η ανακοίνωση του υπ. Πολιτισμού:
«Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν στη συγκρότηση διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΠΟΑ, επισημαίνεται ότι τα Δ.Σ. ανακοινώνονται από το υπουργείο.
Κάθε άλλη πληροφόρηση στερείται εγκυρότητας.»
Αυτή τη στιγμή, πρόεδρος του διοικητικού συμβούλιο στο Μέγαρο Μουσικής είναι ο Νίκος Θεοχαράκης, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης του Γιάνη Βαρουφάκη και στη συνέχεια του Γιάννη Δραγασάκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Ένας πόλεμος, δύο στρατοί – Πώς μάχεται ο συμβατικός στρατός της χώρας
- UniCredit: Άνοιξε και επίσημα τη δημόσια πρόταση €35 δισ. για την εξαγορά της Commerzbank
- Σε αναβρασμό η αγορά από τις επιδόσεις του Πάσχα: Μειωμένες πωλήσεις και περιορισμένη κατανάλωση έφεραν η ακρίβεια και ο πληθωρισμός – Τι λέει η έρευνα του ΕΕΑ
- Βραβεία Βιβλίου Public 2026: Ξεκινά η ψηφοφορία του κοινού για την ανάδειξη των βιβλίων της χρονιάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.