Menu
0.6%
Τζίρος: 65.56 εκατ.

Μαζωνάκης: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ΙΣΑ και δημόσιους φορείς για τους ελέγχους στο ιατρείο – Κατεπείγουσα έρευνα ζητά ο Εισαγγελέας

Media

Eλένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα 5 κορίτσια που διεκδικούν μια θέση δίπλα της 

Ελένη Μενεγάκη
Comments

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τις τελευταίες ημέρες οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να βρίσκονται επί ποδός. Μάλιστα, έγινε και κάστινγκ, προκειμένου να βρεθεί το κορίτσι που θα αντικαταστήσει τη Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία πήρε μετεγγραφή στο «Πρωινό».

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου» πέντε είναι τα κορίτσια που διεκδικούν τη θέση: «Πέντε πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό. Η μεγάλη έκπληξη είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στο νούμερο δύο είναι η Μαντώ Γαστεράτου που είχε μια συνεργασία με το Open, η οποία έληξε.

Στο νούμερο τρία είναι η Βίκυ Κάβουρα, η οποία είναι δοκιμαστεί στην παρουσίαση στο Its show time με τον Νίκο Κοκλώνη. Το επόμενο πρόσωπο που μου κάνει εντύπωση είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Και στο νούμερο πέντε είναι η Βαλέρια Χοψονίδου».

https://youtu.be/jZHaDbLaTKQ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Voice: Αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη η πρεμιέρα
Μπλε Ώρες: Το Πήλιο γίνεται σκηνικό πάθους, προδοσίας και φόνου
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι «γλυκός σα ζαχαρούχο γάλα» – Η δήλωση στελέχους που έγινε viral
Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών
Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
3.246.627 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
ΓΓΕΕ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου