Menu
1.49%
Τζίρος: 202.42 εκατ.

My Story στις Οινούσσες με τον Νίκο Πατέρα (Contships Management Inc.): Το ακριτικό νησί που γέννησε τους μεγάλους καραβοκύρηδες και το προσωπικό του καταφύγιο

Media

Στον ΑΝΤ1 το EURO 2020

Comments

Μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί για πρώτη φορά το EURO 2020

Μία από τις εκπλήξεις που επεφύλασσε ο ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν είναι η απόκτηση των δικαιωμάτων για την τηλεοπτική μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Την ανακοίνωση έκανε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού Τζώρτζης Ποφάντης κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου προγράμματος για τη σεζόν 2019-2020, το βράδυ της Τρίτης.

Αν και σκόπευε να κάνει την αποκάλυψη στο τέλος, ο κ. Ποφάντης «έσκασε» την είδηση από την αρχή της παρουσίασης, εκφράζοντας την χαρά του ως φίλαθλος και ο ίδιος.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η διοργάνωση μεταδίδεται εκτός ΕΡΤ, εξαιτίας της νέας «σφιχτής» πολιτικής που ακολουθεί πλέον το κρατικό κανάλι, μετά από απόφαση της κυβέρνησης. Με το χρηματικό ποσό που ζητούσε η διοργάνωση να αγγίζει τα 8.500.000 ευρώ, η ΕΡΤ εγκατέλειψε την προσπάθεια, αφού δεν μπορούσε να το διαθέσει.

Το κανάλι του Αμαρουσίου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έκλεισε το κορυφαίο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» του 2020, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα -όπως όλα δείχνουν- θα βρεθεί εκτός διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριάδες με Goal και Over
Η νέα εποχή στην ΕΡΤ με Στάθη, το νέο δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα», Καραβάλτσιου, Κασόλη μετακομίζουν στο Ραδιομέγαρο, η μάχη για το ΕΚΚΟΜΕΔ, το comeback Σόμπολου, το τηλεοπτικό ρεκόρ του «Ώρα Μουντιάλ» και η νέα κίνηση Αλαφούζου
ΛεΜπρόν Τζέιμς: Στη Φιλαδέλφεια για τα επόμενα δύο χρόνια
Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Χαλαρές στιγμές σε yacht στην Ύδρα
Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι με τον Argy (video)
Ο έρωτας δεν κρύβεται: Η αφιέρωση από σκηνής της Κέιτι Πέρι στον Τζάστιν Τριντό (βίντεο)
Πρεμιέρα σε Ελβετία, Πολωνία, Τσεχία, Δανία και Φινλανδία με πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το Πάμε Στοίχημα
Αμαλία Κωστοπούλου: Γιατί άλλαξε επίθετο και ποιος πληρώνει τα έξοδά της στην Αμερική
Η Σοφία Βεργκάρα δοκίμασε γαλακτομπούρεκο στη Μύκονο (video)
Four Seasons Hotel Mykonos: Άνοιξε τις πόρτες του συνδυάζοντας τη διαχρονική πολυτέλεια με την αυθεντική ψυχή της Μυκόνου