Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του δεύτερου επεισοδίου στο GNTM, ήταν η οντισιόν της Ελένης, με καταγωγή από τη Νιγηρία.
Η 18χρονη διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και εξομολογήθηκε την προσωπική της ιστορία σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ «λύγισε» μιλώντας για το bullying που έχει δεχτεί λόγω του χρώματός της.
Όπως αποκάλυψε η Ελένη, από μικρή ηλικία έπεσε θύμα bullying, ενώ μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να δέχεται προσβολές καθημερινά.
Οι κριτές «λύγισαν» με την ιστορία της 18χρονης κοπέλας, με τον Άγγελο Μπράτη να δακρύζει και να προχωράει σε μία προσωπική αποκάλυψη.
Ο Άγγελος Μπράτης σηκώθηκε από την καρέκλα και αγκάλιασε την κοπέλα λέγοντας ότι και εκείνος έχει υποστεί σκληρό bullying, το οποίο αντιμετωπίζει με θεραπεία, την οποία ακολουθεί ακόμα και σήμερα.
Με αφορμή την αποκάλυψη της κοπέλας και οι υπόλοιποι κριτές μίλησαν για τις δικές τους ιστορίες σχετικά με το bullying.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ανακοίνωσε την επιβολή δασμών 30% στην ΕΕ από 1η Αυγούστου
- Elon Musk: Η xAI επιδιώκει αποτίμηση έως και $200 δισ. σε νέο γύρο χρηματοδότησης
- State Department: Ζητάει από Ιαπωνία και Αυστραλία να πουν τι θα έκαναν σε μια σύγκρουση Κίνας-Ταϊβάν
- Χόλιγουντ: Η Legendary Entertainment του «Dune» εξετάζει την εξαγορά της Lionsgate Studios
