ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εξέφρασε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη.
Με ανάρτησή της στο twitter, η κ. Μητσοτάκη έγραψε: «Τι θλίψη!!!! Η ξαφνική απώλεια του μεγάλου και αγαπημένου καλλιτέχνη μας συγκλόνισε όλους! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Τι θλίψη!!!! Η ξαφνική απώλεια του μεγάλου και αγαπημένου καλλιτέχνη μας συγκλόνισε όλους! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του https://t.co/c4BbDBFhu8
— Mareva Grabowski-Mitsotaki (@MarevaGrabowski) September 9, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Σταθεροποιήθηκε κοντά στα 50 ευρώ – Άλμα 13,2% των ρωσικών εξαγωγών τον Απρίλιο
- TankerTrackers: Επανεμφανίστηκε στα ραντάρ το ιρανικό τανκερ Huge – Φαίνεται να παρέκαμψε το «μπλόκο» των ΗΠΑ
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στη δημόσια πρόταση της Prodea Investments
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 2 εκατ. συναλλαγές στην ΔΕΗ, νέο υψηλό για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και το +5,94% της Credia
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.