ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία της πνοή άφησε μία 19χρονη κοπέλα, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Αριοχώρι, στη Μεσσηνία.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 19χρονη Ρομά παρασύρθηκε από το όχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τρίπολης στο ύψος του Αριοχωρίου.
Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το eleftheriaonline.gr, στο σημείο συγκεντρώθηκαν μετά το δυστύχημα δεκάδες Ρομά, ορισμένοι εκ των οποίων μετέβησαν στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκότωσε τη μητέρα της ενώ προσπαθούσε να παρκάρει
- Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Παρουσία Τασούλα και Μητσοτάκη η εκδήλωση στο Υπ. Εξωτερικών (Ιive)
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αίγινας
- Νίκος Πλακιάς: Γνήσια τα βίντεο από τα Τέμπη, η εμπορική αμαξοστοιχία δεν κουβαλούσε παράνομο φορτίο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.