ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Εντουάρ Λουί γεννήθηκε στη Γαλλία το 1992, και σπούδασε κοινωνικές επιστήμες.
Το «Να τελειώνουμε με τον Εντύ Μπελγκέλ» είναι το πρώτο του βιβλίο, και προκάλεσε έντονη δημόσια συζήτηση, γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και μεταφράστηκε σε πάνω από είκοσι γλώσσες. Το 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο μυθιστόρημά του «Ιστορία της βίας» και το 2018 το τρίτο, «Ποιος σκότωσε τον πατέρα μου».
Tα δύο πρώτα κυκλοφορούν ήδη από τις εκδόσεις Αντίποδες. Η παρουσίαση των βιβλίων του θα πραγματοποιηθεί στο Public Συντάγματος στις 10 Σεπτεμβρίου, όπου θα συνομιλήσει με τον Δημήτρη Παπανικολάου (καθηγητή πανεπιστημίου) και τον Κωστή Καρπόζηλο (ιστορικό, διευθυντή των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Public Café Συντάγματος σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άρης Αρβανιτάκης: Με τον «Φοίνικα Νηογνώμων» πιστοποιούμε και παρακολουθούμε συνολικά 5.586 πλοία
- Εκτοξεύτηκαν τα κέρδη των εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών που προσέγγισαν τα 1,7 δισ. δολάρια στο εξάμηνο
- Τραπεζικές μετοχές: Οι υπεραξίες των 15+2,1 δισ. ευρώ, τα 10 reports και που φτάνουν τα περιθώρια ανόδου των τιμών
- Η εβδομάδα των μεγάλων ρεβάνς (και των εσόδων…) για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.