ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στοιχεία επικαλείται ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που, όπως λέει, αποδεικνύουν σωρεία παρανομιών στις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο πρώην υπουργός είναι ο πρώτος μάρτυρας που προσήλθε σήμερα στην εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.
Καταθέτει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που άρχισε μετά από δικές του καταγγελίες.
«Θα βγουν πολλά πράγματα» δήλωσε προσερχόμενος στο εισαγγελικό γραφείο ο μηνυτής, τονίζοντας ότι προσκόμισε όλα τα στοιχεία στη δικαιοσύνη.
Ο Πάνος Καμμένος φέρεται να έχει προτείνει και την εξέταση μαρτύρων, μεταξύ των οποίων υπηρεσιακούς παράγοντες στο ΥΠΕΞ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος πατέρας μαθητή Δημοτικού επειδή φώναζε και απειλούσε τον διευθυντή
- Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Στιλάτες στην τελευταία μέρα τους στο Κάιρο
- Nintendo: Πώληση μετοχών από τράπεζες ύψους 1,9 δις δολαρίων – Πιθανό buyback
- Σοκ στην Κόρινθο: Νεκρός 17χρονος – Έφερε τραύματα από μαχαίρι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.