ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παπασταύρου: Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο – Η Πολιτεία αναγνωρίζει και στηρίζει τη συμβολή της Εκκλησίας
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος συζήτησαν τρέχοντα θέματα, τα οποία αφορούν τις σχέσεις Εκκλησίας- Κράτους, κατά τη συνάντησή τους στο Μαξίμου, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα.
Η συνάντηση Μητσοτάκη- Ιερώνυμου πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Γραφείου του πρωθυπουργού. Το τετ α τετ έγινε στο πλαίσιο της νέας αρχής στις σχέσεις Εκκλησίας- Κράτους, «που οικοδομείται και στηρίζεται στο σεβασμό των διακριτών ρόλων τους αλλά και σε μια σχέση ειλικρίνειας», επισημαίνεται ακόμη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συμφώνησαν να συνεχίσουν την τακτική επαφή τους, αναφέρει ακόμη η σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο του πρωθυπουργού.



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.