ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου, γνωστή από τη συμμετοχή της σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.
Την είδηση του θανάτου της κοινοποίησε μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, κάνοντας λόγο για το μεγάλο χαμόγελο της ηθοποιού.
«Έφυγε και η Ελισάβετ (Ναζλιδου)/ μα τι άδικο/ πάλεψε με τον καρκίνο και σήμερα έφυγε απ’τη ζωή/ η κηδεία της θα γίνει αύριο το πρωί στις 11:30 στο 1ο νεκροταφείο στην Λάρισα/ δεν έχω λόγια να γράψω/ ένα μεγάλο χαμόγελο θυμάμαι και μια γλύκα/ ήταν στα γυρίσματα της Αίθουσας του θρόνου που τη γνώρισα/ καλή ηθοποιός και υπέροχο πλάσμα/ καλό ταξίδι να’χει» έγραψε.
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11:30 στο 1ο νεκροταφείο Λάρισας, από όπου και καταγόταν.
Η Ελισάβετ Ναζλίδου έπαιξε σε σειρές όπως η «Η αίθουσα του θρόνου», «Λίτσα.com», «Τύχη Βουνό» κ.α. και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως οι «Γυναίκες Δηλητήριο» (1993) του Νίκου Ζερβού, με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Βλάση Μπονάτσο, Νάντια Μουρούζη κ.α., «Επιστροφή» (2007) του Βασίλη Δούβλη κ.α.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η φθορά ως πολυτέλεια: Η νέα αφήγηση του Daniel Arsham για την Tiffany & Co.
- Τα σαγηνευτικά μερίσματα (ΓΕΚ κ.λπ.), ποιος εξπέρ αγοράζει ΕΛΠΕ, γιατί «σφάζονται» Σταθόπουλος – Σόλακ, ο κος Πόρτας ώχετο απιών, το νέο deal των Λαιμών, η υπόσχεση του Στάσση, το sprint Εξάρχου και οι Coustas στο Capri
- Στάσσης: Πώς θα γίνει η ΔΕΗ ισχυρός περιφερειακός πρωταγωνιστής στην ενέργεια και την τεχνολογία
- Όταν το ρίσκο έπαψε να φοβίζει και ο άνθρωπος πέρασε στο περιθώριο της ιστορίας
