Τρίτωσε το κακό με τα πλοία της SAOS Ferries, καθώς μετά τις βλάβες που υπέστησαν τα πλοία ΣΑΟΣ ΙΙ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ προκαλώντας τεράστια προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης, «νοκάουτ» βγήκε και το τρίτο πλοίο της εταιρείας, το ταχύπλοο Ζέφυρος.
Ο απόπλους του πλοίου απαγορεύθηκε προσωρινά λόγω μηχανικής βλάβης που παρουσίασε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Σαμοθράκη με 69 επιβάτες και παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Σημειώνεται ότι μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου στη γραμμή από την Αλεξανδρούπολη στη Σαμοθράκη τα δρομολόγια εκτελεί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο καταμαράν «ANDROS JET» της εταιρείας «SEAJETS».
Τα δρομολόγια που θα εκτελέσει αύριο το ταχύπλοο «ANDROS JET» είναι τα εξής:
-Από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 9.30 και στις 15.00
-Από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 12.00 και στις 18.00
Από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης θα καλύπτει το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» της εταιρείας «Hellenic Seaways».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.