ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την πρόεδρο της Bank of China για την Ευρώπη, Zhou Li Hong, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Φραγκογιάννη, συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, η κυρία Zhou ανακοίνωσε την ίδρυση, μέχρι το τέλος του χρόνου, υποκαταστήματος της Bank of China στην Ελλάδα.
Η Bank of China είναι μια από τις 4 μεγαλύτερες κρατικές τράπεζες της Κίνας (μαζί με την ICBC, την Κατασκευαστική Τράπεζα της Κίνας και την Αγροτική Τράπεζα της Κίνας). Ιδρύθηκε το 1912 και απασχολεί πάνω από 300.000 άτομα προσωπικό. Η έδρα της είναι στο Πεκίνο, στην Ευρώπη έχει υποκαταστήματα στη Βρετανία, την Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, την Ουγγαρία και τη Ρωσία.
Η Bank of China συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων τραπεζών του κόσμου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΛΑΝΑΚΑΜ: Πτώση τζίρου στα €2,30 εκατ. το 2025 – Άνοδος EBITDA στα €1.148.670,08 δισ.
- Jefferies για Τράπεζα Πειραιώς: Σταθερή εκκίνηση στο 2026 με ώθηση από δάνεια και προμήθειες
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Πάρνηθα
- Δυναμική παρουσία για το ελληνικό γιαούρτι στις διεθνείς αγορές – Ενισχυμένη η παραγωγή κατά 30% το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.