ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξωδικαστικά αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του το συγκρότημα Guns N ‘Roses με την ζυθοποιία Oskar Blues του Κολοράντο, η οποία κυκλοφόρησε στην αγορά μπίρα με το όνομα του συγκροτήματος.
Στην αρχική δίκη της 9ης Μαΐου, η μπάντα ισχυρίστηκε ότι η ζυθοποιία δεν θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να συνεχίσει να πωλεί παράνομα προϊόντα και να προβαίνει σε εμπορικές συναλλαγές εκμεταλλευόμενη την φήμη του συγκροτήματος χωρίς την έγκριση του. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία πωλούσε όχι μόνο την μπίρα αλλά και άλλα προϊόντα όπως μπλουζάκια, αυτοκόλλητα και μπαντάνες.
Εν τω μεταξύ, οι Guns N ‘Roses αποφάσισαν να συνεχίσουν την μακροχρόνια περιοδεία τους. Οι εμφανίσεις τους στις ΗΠΑ θα ξεκινήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου από το Charlotte της Βόρειας Καρολίνας. Η περιοδεία ξεκίνησε από τον Απρίλιο του 2016 αρχικά ήταν να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2018, αλλά τελικά θα κλείσει στο Λας Βέγκας στις 2 Νοεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βοτουλινική τοξίνη: Το «χρυσό» business της αντιγήρανσης – 12 ερωτήσεις και απαντήσεις
- Πώς διασχίζουν πλέον τα πλοία από τα Στενά του Ορμούζ: Σύνθημα: China Owner – Παρασύνθημα: All crew Muslim
- Τράπεζες: Καλύτερα μέτοχος παρά… καταθέτης – Τι δείχνει η ακτινογραφία των μερισμάτων και το προβάδισμα της Πειραιώς.
- Buy, Hold or Sell: Cenergy Holdings, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΛΒΑΧΑΛΚΟΡ, ΕΤΕ, Motor Oil, Apple, Merck και Taiwan Semiconductor Manufacturing
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.