array(0) {
}
        
    
Menu
2.71%
Τζίρος: 156.12 εκατ.

Μητσοτάκης από Σπάρτη: Προτεραιότητά μας η καθημερινότητα των πολιτών – Δεν θα θέσω σε κίνδυνο τη δημοσιονομική σταθερότητα

Life & Style

Happy Day: Αυτό είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δημήτρης Παπανώτας
Comments

«Λαβράκι» έβγαλε η πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι #not», αφού, όπως υποστήριξε σε σχετικό ρεπορτάζ που παρουσίασε το πρωί, οι συντελεστές της εκπομπής γνωρίζουν ποιο είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για να πάρει τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στο πάνελ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, στην καθημερινή ζώνη του Alpha, με τίτλο «Happy Day».

Υπενθυμίζεται ότι ο πολύ γνωστός για την πορεία του στην τηλεόραση, Δημήτρης Παπανώτας, που αποτελούσε βασικό πρόσωπο της πρωινής εκπομπής του Alpha από το ξεκίνημά της, μερικά χρόνια πριν, ανακοίνωσε αιφνιδίως, στο κλείσιμο της περασμένης σεζόν, την απόφασή του να αποχωρήσει από το πάνελ της εκπομπής, χωρίς να μαρτυρήσει τον ακριβή λόγο της εξέλιξης αυτής. Φήμες λένε ότι του προτάθηκε να συμμετέχει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που αναμένεται να προβληθεί από τη νέα σεζόν στο κανάλι του ΣΚΑΙ, κάτι το οποίο φαίνεται πως ενδιέφερε τον παρουσιαστή, που αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Το σενάριο αυτό, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή, προς το παρόν.

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του δημοσιογράφου στο κανάλι, πυρετώδης είναι η αναζήτηση για το ποιο είναι το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει επάξια, στεκόμενος με αντίστοιχη βαρύτητα στο πάνελ της εκπομπής, φέροντας άποψη και όντας σε θέση να παρακολουθεί την επικαιρότητα με δημοσιογραφική ματιά.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και η Μάρτζυ Λαζάρου, ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ο Θανάσης Πάτρας, ενώ ραντεβού με τον Alpha έχει κάνει και ο Νίκος Αναδιώτης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η δημοσιογράφος, «Δύο είναι τα ονόματα, τα οποία έχουν συζητήσει για να βρίσκονται στο πάνελ της Σταματίνας. Ένα από τα δύο άτομα είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος έχει κάνει το ραντεβού του. Το δεύτερο όνομα, που έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού και θα οριστικοποιηθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ανήκει ήδη στο δυναμικό του Alpha, γιατί είναι και στο ραδιόφωνο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Αναδιώτης είναι παλιός γνώριμος της εκπομπής, καθώς αποτελούσε ένα από τα πρώτα μέλη του πάνελ, στελεχώνοντας την εκπομπή στην πρώτη της τηλεοπτική σεζόν. Μετά την αποχώρησή του από το πάνελ, τη θέση του πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς, που ανήκει μέχρι και σήμερα στο δυναμικό της εκπομπής.

https://www.youtube.com/watch?v=SsW44ojGEdA

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Survivor: Στον Σταύρο Φλώρο το έπαθλο των €250.000 (video)
Αμαλία Κωστοπούλου: Ξανά στο Παρίσι λίγο πριν τον ελληνικό γάμο της με τον Αμερικανό επιχειρηματία
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Λαμπερό γκαλά στο Λονδίνο – Ποιοι Έλληνες παρευρέθηκαν
Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχος: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε gala στη Νέα Υόρκη
Δημήτρης Γιαννακόπουλος από T-Center: Να κάνεις το ωραιότερο Final-4 στην ιστορία για να το δεις από την τηλεόραση… (video)
Τέλος το Survivor – Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι παίκτες
Νατάσσα Μποφίλιου: Η νέα συνεργασία με την Panik
Απόστολος Ρουβάς: Κλείνει η πιτσαρία του στην Ηλιούπολη
Αναστασία Καίσαρη-Τόμας Πέρσι: Λαμπερή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας του Γουίλεμ Νταφό
Ο Παύλος Ντε Γκρες σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, καλεσμένος του βασιλιά Καρόλου