ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Αθήνα επέστρεψε εκτάκτως από την Κρήτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να έχει καλύτερη ενημέρωση για τη μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια καθώς και τα πύρινα μέτωπα σε Θήβα, Θάσο και τις υπόλοιπες περιοχές.
Αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου όπου βρίσκεται σε συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση των πυρκαγιών. Εντός των επόμενων ωρών ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.
Κύριο μέλημα του κρατικού μηχανισμού είναι να υπάρξει ασφαλής εκκένωση των πολιτών από τις περιοχές που βρίσκονται υπό άμεσο κίνδυνο και να προστατευθούν οι περιουσίες των κατοίκων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διάκριση για τρεις καθηγητές του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών
- Μητσοτάκης: Σήμερα τα ελληνικά φτερά είναι ισχυρότερα από ποτέ – Δύναμη αποτροπής κάθε απειλής
- Ο Πειραιάς στο επίκεντρο της ναυτιλιακής ανάκαμψης – Σταθεροποίηση στη Διώρυγα του Σουέζ, ανησυχίες από την πειρατεία στη Σομαλία
- Τι κερδίζει η ΑΚΤΩΡ από το deal Εξάρχου στο LNG