ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Λουκέτο» έβαλε η ΑΑΔΕ σε γνωστό beach bar στην Κρήτη έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων της ΑΑΔΕ οι οποίοι γίνονται και σε beach bar σε όλο τον νομό για την τήρηση της φορολογικής νομοθεσίας, εντοπίστηκαν φορολογικές παραβάσεις στα Φαλάσαρνα και συγκεκριμένα σε γνωστό beach bar.

Για 48 ώρες οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έβαλαν λουκέτο στο beach bar, εξαιτίας ενδεχόμενων φορολογικών παραβάσεων.
Τις τελευταίες ημέρες οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ βρίσκονται και στα Χανιά και πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους κυρίως σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, beach bar, συναυλίες ακόμα και πανηγύρια στην ενδοχώρα, ώστε να παταχθούν τα περιστατικά φοροδιαφυγής που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν.

Πηγή φωτό: zarpanews.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Νέα ρεκόρ στην ανανεώσιμη παραγωγή ενέργειας – Η Ελλάδα στις χώρες με τις υψηλότερες επιδόσεις
- Τροχαίο στη Ρουμανία: Σήμερα οι κηδείες των πέντε θυμάτων – Θετικά νέα για τον 20χρονο που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Τιμισοάρα
- Ένα (τεράστιο) Μουντιάλ των καινοτομιών, της τεχνολογίας και… του Τραμπ
- ΗΠΑ: Σε μερικό shutdown μετά τον συμβιβασμό με τους Δημοκρατικούς – Διαφωνία για την ICE
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.