ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στην πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης «MAD for a Cause», η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το MAD.
Ο ΟΠΑΠ έκανε πραγματικότητα ακόμη τέσσερις ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος),
που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας προσφοράς και αγάπης «MAD for a Cause».
Η δράση, η οποία υλοποιείται για δεύτερη φορά σε συνεργασία με το MAD, έχει κάνει πραγματικότητα συνολικά επτά παιδικές ευχές.
Την κινητήριο δύναμη για την εκπλήρωση των ευχών αποτέλεσαν οι δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, οι οποίοι κατέβασαν και χρησιμοποίησαν τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».
Στη δεύτερη δράση «MAD for a Cause», η οποία διήρκησε από τις 8 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου, συμμετείχαν η Έλενα Παπαρίζου, οι Marcus & Martinus και οι Alcatrash, προσφέροντας τρία προσωπικά τους αντικείμενα.
Η Έλενα Παπαρίζου πρόσφερε τον χρυσό δίσκο της με τίτλο «Mambo!», οι Marcus & Martinus ένα jean jacket και οι Alcatrash ένα midi keyboard. Τα συλλεκτικά αντικείμενα των αγαπημένων καλλιτεχνών κέρδισαν τρία μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους στις δοκιμασίες της εφαρμογής.
Οι τέσσερις ευχές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που έγιναν πραγματικότητα
Χάρη στη δράση «MAD for a Cause», o επτάχρονος Χρήστος-Ραφαήλ έζησε μια ημέρα ως αστυνομικός, συμμετείχε σε εικονική καταδίωξη ληστή μαζί με τους «συναδέλφους» του από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και παρασημοφορήθηκε για τη γενναιότητά του.


Η επτάχρονη Κωνσταντίνα απέκτησε το ροζ-φούξια δωμάτιο των ονείρων της, στο οποίο συγκατοικεί με μαγικούς μονόκερους. Η καθημερινότητά της έχει αποκτήσει χρώμα και νιώθει πιο δυνατή για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει.


Ο δεκάχρονος Χρυσόστομος ξέσπασε σε επιφωνήματα χαράς όταν είδε για πρώτη φορά το νέο του υπνοδωμάτιο, τα χαρούμενα χρώματα που πλημμυρίζουν το χώρο, το διώροφο κρεβάτι, τη στριφογυριστή καρέκλα και τα δώρα για τον ίδιο και την ξαδέλφη του. Όσο για τα ποδοσφαιρικά αξεσουάρ, πήραν αμέσως θέση στην αυλή.


Η εννιάχρονη Μαρία γνώρισε από κοντά την πριγκίπισσα Άριελ, σε ένα πάρτι-έκπληξη, με μουσική και πολλά δώρα. Το αμαξίδιο και η μηχανική υποστήριξη που χρησιμοποιεί, δεν εμπόδισαν τη Μαρία να ντυθεί πριγκίπισσα και να ζήσει το όνειρό της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, μαζί με την αδελφή της και τις φίλες της.


Όλες οι πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ και τη δράση «MAD for a
Cause» είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.