ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τετραήμερη διακοπή λειτουργίας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Πλάκας στην Αθήνα, προέβησαν οι ειδικοί επιθεωρητές του ΣΕΠΕ.
Αιτία ήταν οι επαναλαμβανόμενες παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.
«Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι η νομιμότητα στην αγορά εργασίας αποτελεί πολιτική μας προτεραιότητα. Καταχρηστικές συμπεριφορές και έκνομες ενέργειες μας βρίσκουν απέναντι», δήλωσε σχετικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης.
«Εμπιστεύομαι και στηρίζω το έργο των επιθεωρητών Εργασίας οι οποίοι με εντολή μου βρίσκονται παντού στην Ελλάδα σε διαρκείς και εντατικούς ελέγχους κατά τη θερινή περίοδο», κατέληξε ο υπουργός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Φωτιά σε σκάφη στο παλιό λιμάνι της Μασσαλίας, εννέα τραυματίες (Βίντεο)
- Γιατί οι αναλυτές βλέπουν «χρυσό» σε Motor Oil και HelleniQ Energy
- Ευρώπη: Μεγάλες πυρκαγιές σε Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία – Δεκάδες χιλιάδες τα καμένα στρέμματα
- Βενεζουέλα: Εξαντλήθηκαν οι ελπίδες για επιζώντες – Κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη σεισμόπληκτη περιοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.