ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απογοητευτική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η απορροφητικότητα των προγραμμάτων ΕΣΠΑ περιέγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
«Το ΕΣΠΑ είναι μια τεράστια αγωνία, δεν πάμε καθόλου καλά στο ΕΣΠΑ, μόνο στον τομέα της απορρόφησης για τα απορρίμματα είμαστε στο μηδέν» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Συνέχισε θέτοντας το ερώτημα προς την Ρένα Δούρου «τι έκανε τόσα χρόνια;».
«Δεν υπάρχει το παραμικρό σχέδιο για τα σκουπίδια και αυτό είναι θέμα ανικανότητας της κυρίας Δούρου» τόνισε.
Αναφερόμενος στην επένδυση του Ελληνικού είπε ότι «για το Ελληνικό είμαι πολύ αισιόδοξος, πάμε με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Υπάρχουν ακόμη εμπόδια» όπως είπε, σχολιάζοντας τα θέματα γραφειοκρατίας.
«Πέραν του θέματος των υπουργικών αποφάσεων, υπάρχει το θέμα του καζίνο, υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει ακόμα να λυθούν» ανέφερε.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στο Αλέξη Τσίπρα μετά την χθεσινή τους αντιπαράθεση. «Ο κ. Τσίπρας είχε περίεργες σχέσεις με το μεγάλο κεφάλαιο, είχε σχέσεις αγάπης και μίσους» είπε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας