• Κοινωνία

    Καιρός: Ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος από σήμερα

    • NewsRoom
    καιρος_εμυ_λιμανι

    Φωτογραφία: Eurokinissi


    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και βόρεια 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή άνοδο.

    ΑΤΤΙΚΗ

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί, 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, κατά τόπους η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 και τοπικά στην νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τετάρτη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.



    ΣΧΟΛΙΑ