ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το κρυφή επιθυμία κάθε μαθητή, για μεγαλύτερα διαλείμματα, φαίνεται να θέλησε να εκπληρώσει το Υπουργείο Παιδείας αυξάνοντας τον ελεύθερο χρόνο μεταξύ των μαθημάτων στο σχολικά Γυμνάσια της χώρας.
Την ανακοίνωση έκανε με ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος είπε ότι από το ερχόμενο σχολικό έτος ο χρόνος του διαλείμματος που είναι σήμερα μικρός θα αυξηθεί «προκειμένου να έχουμε πιο ανθρώπινη λειτουργία των σχολείων».
Παράλληλα ο κ. Φίλης επιβεβαίωσε τη μείωση των ωρών διδασκαλίας κατά 3 σε εβδομαδιαία βάση. Αυτές θα προκύψουν από το «κόψιμο» μιας ώρας Αρχαίων Ελληνικών, μιας ώρας Ερευνητικής Εργασίας και μιας ώρας από την εναλλασσόμενη διδασκαλία «ήσσονος σημασίας μαθημάτων» όπως τα χαρακτήρισε μεταξύ των οποίων και η Οικιακή Οικονομία.
Αντίθετα ο κ. Φίλης είπε ότι δεν θα αλλάξει κάτι με τις ώρες διδασκαλίας των Θρησκευτικών που θα συνεχίσουν να διδάσκονται από δύο ώρες σε κάθε τάξη.
Διαβάστε επίσης:
http://www.mononews.gr/zofero-mellon-tou-ellinikou-tourismou-tha-chasi-stichima-o-prothipourgos-ton-aandreadi/51680
Δείτε ακόμη:
http://www.mononews.gr/elliniko-lamda-development-ke-doulitses-ton-singenon-ton-politikon/51732
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαρία της σιωπής, ο πλασιέ Τσίπρας, το δίδυμο των συνταξιούχων, οι μπαρουτιές του καναπέ και κάτι ψωροεκατομμύρια
- Καιρός: Τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.