ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική Αρχή της Λάρισας ύστερα από τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα σε ερημική περιοχή.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο νεκρός να σχετίζεται με την υπόθεση εξαφάνισης του 38χρονου Δημήτρη Χασάπη, από τον Τύρναβο Λάρισας, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το iefimerida.gr, αστυνομική πηγή ανέφερε ότι «επισήμως δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο εντοπισμός του νεκρού άνδρα συνδέεται με την εξαφάνιση».
Αναμένεται να σπεύσουν συγγενικά πρόσωπα στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τη σορό.
Κατά την ίδια πηγή, από την πρώτη αυτοψία στη σορό του νεκρού άνδρα -που εντοπίστηκε σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη κοντά στο νεκροταφείο της Γιάννουλης- αποκλείστηκε η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.
Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος Δημήτρης Χασάπης είχε φύγει το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι του και έκτοτε δεν έχει δώσει σημείο ζωής. Οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία, ενώ έχει εκδοθεί silver alert για τον εντοπισμό του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνική Δικαιοσύνη: Ψήφος εμπιστοσύνης από τον ΟΟΣΑ για τη δίκαιη μεταχείριση των πολιτών – Οι 7 θετικές επιδόσεις
- Θεοδωρικάκος: Όλες οι αλλαγές στις λαϊκές αγορές με το νέο πλαίσιο – Απογευματινή λειτουργία, άδειες και νέοι κανόνες για τις θέσεις
- Ηγουμενίτσα: Βλάβη στον καταπέλτη του πλοίου «Venezia» με 179 επιβάτες – Αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες
- Το καλώδιο που ηλεκτρίζει τη Μεσόγειο: Ποιος φοβάται μια γραμμή στον βυθό;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.