ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά στα κόκκινα!
Η βασίλισσα Λετίθια ταξίδεψε μέχρι την Βαλένθια για τα εγκαίνια του Παγκόσμιου Κέντρου της Βαλένθια για τα βιώσιμα αστικά τρόφιμα – ένα διεπιστημονικό όργανο έρευνας, διάδοσης και συνειδητοποίησης των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πόλεις και ο πληθυσμός σε θέματα διατροφής και φαγητού.
Όπως είναι φυσικό η πανέμορφη βασίλισσα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το κατακόκκινο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα, της Carolina Herrera.
Το μίντι, αμάνικο φόρεμα με την δαντέλα τόνιζε την μαυρισμένη επιδερμίδα της Ισπανίδας βασίλισσας και η λεπτομέρεια με την δαντέλα το έκανε μια ιδανική επιλογή για επίσημες εμφανίσεις.
Η βασίλισσα Λετίθια συνδύασε το φόρεμα με κόκκινες σουέντ γόβες του οίκου Carolina Herrera, οι οποίες φαίνεται πως είναι πολύ άνετες καθώς τις έχει και σε μπεζ και σε μπλε χρώμα.
Το λουκ ολοκλήρωσε με ένα nude clutch Magrit και σκουλαρίκια με διαμάντια και ρουμπίνια του οίκου Nuria Tiburcio.
Δείτε τις φωτογραφίες



Φωτογραφίες: Splash News
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημογραφικό: Κατά 44% κατέρρευσαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα μέσα σε 20 χρόνια – Στα 65.000 παιδιά ετησίως
- ΔΕΗ – Dimand: Ενώνουν δυνάμεις για νέο «πράσινο» συγκρότημα γραφείων 176 εκατ. ευρώ στη Λ. Μεσογείων
- Ebury: Τα νομίσματα κινούνται σε στενά εύρη παρά την αναζωπύρωση της σύγκρουσης με το Ιράν
- Eurobank: Αγορά 2.273.500 ίδιων μετοχών αξίας 9,79 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.