ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάνω από 10.000 πολίτες υπέβαλαν αιτήσεις στους δήμος για ελέγχους στα ακίνητά τους για τυχόν ζημιές από τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε την Παρασκευή 19 Ιουλίου, με επίκεντρο την Μαγούλα.
Οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν ακίνητα που βρίσκονται στην Δυτική Αττική και τους Δήμους του Πειραιά.
Λόγω του μεγάλου αριθμού εργάζονται ήδη πυρετωδώς αρκετά συνεργεία μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών, της Περιφέρειας και των Δήμων. Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε περίπου 2.000 δημόσια κτίρια και πρωτίστως σε όλα τα νοσοκομεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fed: Ο Μπάρκιν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων αυξήσεων επιτοκίων
- Δημοσκόπηση Alco: Η συμφωνία για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» είναι σημαντική λέει το 60% – 1 στους 2 φοβάται θερμό επεισόδιο με Τουρκία
- Μητσοτάκης από Σαν Φρανσίσκο: Πρόσκληση σε Έλληνες ιδρυτές ΤΝ να επεκταθούν στην Ελλάδα
- Μερτς: Το CDU τον στηρίζει παρά την ιστορική εκλογική ήττα – Επιμένει στις μεταρρυθμίσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.