ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αμετανόητοι οι τζιχαντιστές προειδοποιούν και τις ΗΠΑ με νέο χτύπημα.Στο video που αναδημοσίευσε το protothema.gr το Ισλαμικό κράτος προειδοποιεί τις χώρες που συμμετέχουν σε αεροπορικές επιδρομές εναντίον του ISIS θα έχουν την ίδια τύχη με τη Γαλλία. Οι τζιχαντιστές που εμφανίζονται στο video απειλούν τις χώρες που παίρνουν μέρους στις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία ότι θα έχουν την ίδια τύχη με τη Γαλλία
Ένας από αυτούς λέει ότι, όπως χτυπήθηκε το κέντρο της Γαλλίας, δηλαδή το Παρίσι, την Παρασκευή, έτσι θα χτυπηθεί και η αμερικανική πρωτεύουσα, δηλαδή η Ουάσινγκτον.
Το νέο προπαγανδιστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ένα παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ με το όνομα Wilayat Kirkuk. Σε αυτό έχουν συμπεριλάβει σκηνές από ομιλίες του Φρανσουά Ολάντ αλλά και από τις αστυνομικές επιχειρήσεις που γίνονται στον απόηχο της τραγωδίας της Παρασκευής.
” Λέμε στα κράτη που λαμβάνουν μέρος στις εκστρατείες των σταυροφόρων ότι, με τη βοήθεια του Θεού, θα ζήσετε κι εσείς ίδιες μέρες με τη Γαλλία”
Σύμφωνα με το Reuters, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η αυθεντικότητα του βίντεο, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πάνω από δύο εικοσιτετράωρα μετά τις αποτρόπαιες επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EuroLeague: Πόσο θα κοστίσει το Final-4 που θα γίνει στο ΟΑΚΑ – Τα έσοδα και οι αντιδράσεις
- Και Γιάννης και… Κώστας Αντετοκούνμπο: Τα συμβόλαια και το πώς ηγούνται της Εθνικής στο Eurobasket
- Η Chevron, ο «τσάρος της Ενέργειας» και η Κίμπερλι, το χρυσό Rolex του υφυπουργού, η κουβέντα για τον Greg και οι Κλουζώ του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μαυροβούνι – Έδεσσα: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – MYTILINEOS και ΑΒΑΞ στη μάχη για το ΣΔΙΤ των 445 εκατ. ευρώ
