ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πλήρη έλεγχο τέθηκε από το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το πρωί από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες στη Σκάλα Πρίνου στο νησί της Θάσου στην περιοχή της Βάλτας, κοντά στο άλσος του Πρίνου.
Για την έγκαιρη κατάσβεση της φωτιάς που τελικά επιτεύχθηκε νωρίς το απόγευμα κινητοποιήθηκαν άμεσα όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού, ενώ συνέδραμαν και δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου πετζετέλ.
Η περιοχή που ξέσπασε η φωτιά είναι παλιός βάλτος, γεμάτος από καλαμιές και χόρτα, ενώ λόγω της μορφολογίας της περιοχής υπάρχουν και πεταμένα σκουπίδια τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της πυροσβεστικής προκάλεσαν την πυρκαγιά.
Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη θα παραμείνει στην περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς και πιθανή εξάπλωση της λόγω των ανέμων που πνέουν στο νησί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Renault: Προχώρησε στην έκδοση ομολόγων Samurai σχεδόν $1 δισ. – Η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της
- Lavipharm: Διάθεση 1,73 εκατ. νέων μετοχών μέσω Stock options σε στελέχη της εταιρείας
- Sleed: Νέα συνεργασία με την Τειρεσίας
- Reuters: Το δημοσίευμα για την ίδρυση του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» από τη Μαρία Καρυστιανού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.