ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάϊατ, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις εκκρεμείς επενδύσεις των Η.Π.Α. στην Ελλάδα. Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Αμερικανό πρέσβη, για το πρόσφατο ατύχημά του.
Από την δική του πλευρά, σε ανάρτησή του στο Twitter ο αμερικανός πρέσβης έγραψε: “Συγχαρητήρια στον φίλο μου ‘Αδωνι Γεωργιάδη για το ρόλο του πρώτου υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην Ελλάδα μετά την διάσωση. Υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες να αναπτυχθούν οι αμερικανόελληνικές εμπορικές σχέσεις συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού, των ναυπηγείων Ελευσίνας και άλλων. Έχετε την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: δεσμεύεται με Βουλγαρία και Ρουμανία για στενότερη αμυντική σχέση για την ασφάλειας της Μαύρης Θάλασσας
- Η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την κυβέρνηση των Ταλιμπάν
- ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά του Ιράν
- ΗΠΑ: Ψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο – μαμούθ του Τραμπ από τη Βουλή των Αντιπροσώπων
