ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελικόπτερα και δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας περιπολούν στο χώρο της Δυτικής Αττικής, μετά τον ισχυρό σεισμό που «χτύπησε» την Αθήνα με επίκεντρο την Πάρνηθα, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται ήδη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου ήδη έχουν ληφθεί τα πρώτα μέτρα.
Πιο συγκεκριμένα, ένα ελικόπτερο super puma και ένα συντονιστικό ελικόπτερο περιπολούν στο χώρο της Δυτικής Αττικής προκειμένου αναφέρουν τυχόν ζημιές στην περιοχή.
Δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας, αναπτύσσονται στην περιοχή, για να συνδράμουν τους πολίτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδας, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκο στην Ίο κι ένα στη Χαλκιδική μέχρι το πρωί και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
- Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των Χούθι
- Chanel: Μας περνά για ηλίθιες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.