ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπακογιάννης στο mononews: Ο Δούκας ανεβάζει το θέμα της Βασ. Όλγας για να καλύψει την ανεπάρκειά του στην υπόλοιπη Αθήνα
Κώστας Μπακογιάννης: «Χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις συνδέονται το επόμενο διάστημα με το δίκτυο»
Το Φυσικό Αέριο μπαίνει το επόμενο διάστημα στην καθημερινότητα των κατοίκων της Στερεάς Ελλάδας καθώς η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας ενέκρινε τη δημοπράτηση της σύμβασης προμήθειας των υλικών που θα ενσωματωθούν στα κατασκευαστικά έργα στη Λαμία, την Θήβα, την Χαλκίδα, το Καρπενήσι, την Άμφισσα και την Λιβαδειά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε , θα προκηρύξει το σχετικό διαγωνισμό στην αυριανή συνεδρίασή του.
Στo αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προέγκριση δημοπράτησης και των συμβάσεων κατασκευής των έργων σε Λαμία, Θήβα και Χαλκίδα αρχικά και στη συνέχεια στις άλλες πόλεις.
Η πράξη «Ανάπτυξη Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Μέσης και Χαμηλής Πίεσης» του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας 2014-2020» με συνολικό προϋπολογισμό 52.550.000€, συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), από το ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από ίδια κεφάλαια της ΔΕΔΑ ΑΕ.
«Ως την τελευταία ημέρα της θητείας μας εργαζόμαστε για να προχωρήσουν οι μεγάλες παρεμβάσεις που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε στη Στερεά Ελλάδα. Το έργο του Φυσικού Αερίου ξεκινάει άμεσα. Ήδη σε Λαμία και Χαλκίδα κατασκευάζονται συνδέσεις ακινήτων με το υφιστάμενο δίκτυο. Τα μεγάλα έργα επέκτασης του δικτύου, δημοπρατούνται μέσα στο καλοκαίρι ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια χιλιάδες κατοικίες και επιχειρήσεις να έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στο δίκτυο», τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΗΤΕΡΑ: Σύστησε Επιστημονική Επιτροπή Κύησης Υψηλού Κινδύνου σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ
- Ο Τσέχος σαμποτέρ της Aegean, τα σχέδια του Χόλτερμαν, η γιορτή του Περιστέρη, το μαγικό ραβδί του Ορσέλ στην Alpha, το νέο Βατερλό της ACAG, τι συμβαίνει με τον Γεραπετρίτη και γιατί είναι happy ο Πιέρ
- Γιατί δέχθηκε συγχαρητήρια ο Δένδιας, η απίστευτη ατάκα του Αδωνι για την προσθετική μαλλιών, ποιους θα δει η Κοβέσι και γιατί δάκρυσε ο Νικήτας
- Όμιλος «Γλάρος»: Από την κουζίνα του Σκλαβενίτη στις αγορές του εξωτερικού
