ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονη είναι η φημολογία για το μέλλον την Τζένης Μπαλατσινού στην τηλεόραση αφού η κα Κικίλια – πλέον – φέρεται να εγκαταλείπει τη μικρή οθόνη.
Μερίδα του Τύπου αναφέρει ότι η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έχει αποφασίσει να σταματήσει την παρουσία της στην τηλεόραση για πολλούς λόγους.
Από τη στιγμή μάλιστα που ο σύζυγός της είναι υπουργός, η ίδια επιθυμεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Πλέον, με τη στήριξη και του συζύγου της έχει σκοπό να ανοίξει μια νέα δική της επιχείρηση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Εφόσον η Τζένη δεν ανανέωσε και το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1, συζήτησε με τον σύζυγό της πώς θα συνεχίσει την καριέρα της και η λύση βρέθηκε.
Να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,94% στις αφίξεις και 1,87% στις διανυκτερεύσεις σημειώθηκε τον Μάϊο στα τουριστικά καταλύματα
- Eurostat: Στο 3,6% «κλείδωσε» ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο
- Μπρατάκος: Κρίσιμο το νέο πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ για την ανάπτυξη – Ποια σημεία πρέπει να προσέξει η Ελλάδα
- Μέσω του gov.gr οι πολίτες υποβάλλουν αίτηση για αποβίβαση οχημάτων στην Ύδρα
