array(0) {
}
        
    
Menu
-0.85%
Τζίρος: 359.25 εκατ.
Media

Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε πότε κάνει πρεμιέρα το «Καφέ της Χαράς»

Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου
Comments

Έρχονται νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς», όπως είναι γνωστό, επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» αποκάλυψε την επίσημη ημερομηνία που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η επαναφορά της σειράς.

Σύμφωνα με τον δημιουργό και πρωταγωνιστή το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 17 Ιανουαρίου 2020.

«Θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές.

Είναι οικονομικό το προϊόν, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Ακόμη ο ίδιος πρόσθεσε ότι:

«Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο».

Μάλιστα, η επανεκκίνηση του «Καφέ της Χαράς» συμπίπτει με την επέτειο για τα 30 χρόνια λειτουργίας του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.
Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)
Λαμπερή θεατρική βραδιά με χορηγό την Allwyn στο Μικρό Παλλάς – Ποιοι καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Σε βλέπω»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Δήμητρα Κούστα: Με εντυπωσιακό γαλάζιο κοστούμι σε παρουσίαση βιβλίου