ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη νύχτα, δίνουμε μεγάλη μάχη», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης
«Τις τελευταίες ώρες αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε προληπτικές εκκενώσεις οικισμών, γιατί πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή.
Αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζουμε τρεις πυρκαγιές ταυτόχρονα στην ευρύτερη περιοχή», δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» για τη φωτιά στο δήμο Κύμης – Αλιβερίου, στην Εύβοια.
‘Οπως είπε ο κ. Μπακογιάννης, στην περιοχή επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ με τις δικές τους δυνάμεις, υδροφόρες και ερπυστριοφόρα οχήματα, συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς τόσο η Περιφέρεια, όσο και ο δήμος.
«Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” στους πυροσβέστες που δίνουν μάχη και καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Αυτοί είναι οι ήρωες», πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.
Ανέφερε δε πως οι πυροσβέστες «έχουν πολλή δουλειά να κάνουν» παρά το ότι ο άνεμος στην περιοχή έχει καταλαγιάσει και σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είναι στα 2 με 3 μποφόρ.





ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφτασε στην Ινδία το πλοίο Shenlong του Γιώργου Προκοπίου που κατόρθωσε και πέρασε το Στενό του Ορμούζ
- BofA: Τον Ιούνιο η πρώτη μείωση επιτοκίων της Τράπεζας της Αγγλίας λόγω ανόδου των τιμών ενέργειας
- Maersk: Καταγράφει την υψηλότερη αύξηση χωρητικότητας εντός Ευρώπης, αλλά η MSC παραμένει πρώτη
- «Εκτροχιασμένη» η βρετανική οικονομία ακόμη και πριν τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή – Στάσιμη η ανάπτυξη τον Ιανουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.