ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτηση του κ. Μάριου Αποστολίνα από την θέση του Εκτελεστικού Μέλους ΔΣ, Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου της Επενδυτικής Επιτροπής της εταιρείας, ανακοίνωσε η Intercontinental International.
Σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος και για το υπόλοιπο της θητείας αυτού, καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου και Προέδρου της Επενδυτικής Επιτροπής αναλαμβάνει η σημερινή Αντιπρόεδρος, κα. Παναγιώτα Χαλικιά του Μιχαήλ, σύμφωνα με το άρθρο 17, παράγραφο 2 του καταστατικού της εταιρείας.
Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της «Intercontinental International ΑΕΕΑΠ» ανασυγκροτείται ως εξής:
– Παναγιώτης – Αριστείδης Χαλικιάς του Μιχαήλ, Πρόεδρος ΔΣ
– Παναγιώτα Χαλικιά του Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος ΔΣ & Διευθύνουσα Σύμβουλος
– Γεώργιος Γεωργόπουλος του Ιωάννη, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
– Τζουζέππε Τζιάνο (Giuseppe Giano) του Τζοβάννι (Giovanni), Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
– Μιχάλης Σαπουντζόγλου του Δημητρίου, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
– Νικόλαος Ζερδές του Ιωάννη, Μη Εκτελεστικό Μέλος
– Ελένη Χαλικιά του Μιχαήλ, Μη Εκτελεστικό Μέλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλβανία: Νέες σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και φοιτητών στα Τίρανα
- Οργή στο ΠΑΣΟΚ για AI ανάρτηση του Μπαλατσούκα της ΕΛ.Α.Σ. με τους Ανδρουλάκη και Μητσοτάκη αγκαλιά – «Ο πανικός είναι κακός σκηνοθέτης»
- Πώς οι περιορισμοί στο Starlink της SpaceX αποδυνάμωσαν την Ουκρανία πριν από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Απορρίφθηκε η πρόταση Πολάκη για εκλογή προέδρου – Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεδρίου τον Ιανουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.