array(0) {
}
        
    
Menu
1.5%
Τζίρος: 324.44 εκατ.

Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Απριλίου

Life & Style

Η απίστευτη δήλωση του Γ. Μαυρίδη για τις γυναίκες

Γιώργος Μαυρίδης
Comments

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γρηγόρη Γκριγκοριάν. Ο διάσημος tattoο artist μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, ακόμα και στα δύσκολα θέματα, που αφορούσαν στον πρώην φίλο του, Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και την παρουσιάστρια, Νικολέτα Ράλλη, με την οποία είχε σχέση.

Ερωτηθείς για τη Νικολέτα Ράλλη, που στις τελευταίες της δηλώσεις άφησε αιχμές για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη, εκείνος απάντησε απλά ότι εύχεται να είναι καλά και ευτυχισμένη. «Με όλες τις γυναίκες που ήμουν στη ζωή μου θέλω να είναι καλά, τις έχω αποκαταστήσει όλες, σχεδόν όλες παντρεύτηκαν», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

«Η Μία στο Εκατομμύριο» δεν είναι τελικά μια

Σχολίασε, επιπλέον, την επιλογή που είχε κάνει να αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, στην οποία είχε γράψει μια λεζάντα, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και είχε σχολιαστεί πολλάκις. Η τρυφερή λεζάντα έγραφε «Η Μία στο Εκατομμύριο». Ο tattoο artist και παρουσιαστής δήλωσε πως δεν μετανιώνει για την ανάρτηση που έκανε, ωστόσο συμπλήρωσε πως θα το ξαναέγραφε για την επόμενη.

Το απίστευτο σχόλιο για τις γυναίκες

Στη συνέχεια των λεγομένων του, που προέκυψαν με αφορμή τη Νικολέτα Ράλλη, ο Γιώργος Μαυρίδης προχώρησε σε μια δική του, απίστευτη θεωρία, σχετικά με την αντιμετώπιση των γυναικών συνολικά, που αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν είσαι με μια κοπέλα, είτε ένα μήνα, είτε ένα χρόνο, είτε όλη σου τη ζωή, όσο είσαι μαζί της, θα πρέπει να της λες πάντα αυτό που πρέπει να ακούσει, να είναι ψηλά και να είναι η καλύτερη. Και όταν θα χωρίσεις, δεν πρέπει να πεις τίποτα που θα την κάνει να νιώσει άσχημα».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε διαβούλευση το νέο πλαίσιο για τις άδειες περιφερειακών καναλιών – Όροι, κόστος και αυστηροί κανόνες λειτουργίας
H καρέκλα του Δάρρα και οι αλλαγές στην ΕΡΤ, οι αργόμισθοι του ΑΠΕ, το σχέδιο Δημητριάδη για τον Σκάι, η μεταγραφή της Νάνσυς και του Θανάση
Αγωνία για τη Μαρί Σαντάλ: Το ατύχημα του γιου της που άλλαξε τα πασχαλινά της σχέδια (φωτο)
Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
Ιβάνκα Τραμπ: Με δάκρυα μιλάει για την απώλεια της μητέρας της, τον καρκίνο του συζύγου της και την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ
Γκάφα από το CNN: «Πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα του The Birth Center;
Κίλιαν Μέρφι: Χωρίς μπλούζα στα γυρίσματα της ταινίας του στην Αθήνα (pics)
Η Άννα Βίσση χορεύει το νέο της τραγούδι μέσα στην κουζίνα της (video)
Γιάννης Γκελντής: Πώς έζησε τη φυλακή ο γνωστός σεφ και η αποξένωση από την κόρη του