ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ebury: Στις κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη του Bloomberg για την ακρίβεια στις προβλέψεις της για το συνάλλαγμα
Εναλλακτικές λύσεις θα αναζητήσει η Τουρκία, στην περίπτωση που αποκλειστεί από το πρόγραμμα παραγωγής των μαχητικών αεροσκαφών F-35, ως απάντηση των ΗΠΑ για την προμήθεια των Ρωσικών πυραύλων S-400.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο επικαλείται μη κατονομαζόμενους Τούρκους Αξιωματούχους, η Άγκυρα σε αυτή την περίπτωση θα αναζητήσει άλλες εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων και ρωσικών μαχητικών. Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, η Τουρκία θα προσπαθήσει να αναπτύξει τα δικά της μαχητικά αεροσκάφη αλλά και βαλλιστικούς πυραύλους, για εγχώρια χρήση και για εξαγωγή.
Το Σαββατοκύριακο, στη σύνοδο της G-20 στην Οσάκα της Ιαπωνίας, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε ότι η χώρα του δεν θα υπαναχωρήσει από την αγορά του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400. Παράλληλα, επισήμανε ότι έχει ήδη πληρώσει για τα αμερικανικά F-35 και αναμένει ότι θα παραδοθούν κανονικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόντρα Γεωργιάδη – ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι πόρισμα η γνωμοδότηση» του λέει η γραμματέας Διαφάνειας – Τι της απαντά
- Viohalco: Ισχυρό εξάμηνο με τζίρο €4,3 δισ. και EBITDA €446 εκατ. – Νέα ώθηση από καλώδια και μέταλλα
- Χαλκός: Μια ανάσα από το ιστορικό υψηλό – Στο επίκεντρο δασμοί και Ορμούζ
- Ανδρέας Σιάμισιης: Εξαιρετικό το δεύτερο τρίμηνο, ακόμη πιο δυνατό το τρίτο – Ισχυρά τα περιθώρια διύλισης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.