ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελαφρά τραυματισμένο ο 13χρονος που έπεσε από ηλεκτρικό πατίνι
Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι το οποίο οδηγούσε ένα 13χρονο αγόρι, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το thestival.
Όλα συνέβησαν στις 10.30, όταν Ι.Χ. παρέσυρε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το 13χρονο με το πατίνι, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
Το ανήλικο αγόρι μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Η Ρωσία είναι υπεύθυνη για την υβριδική επίθεση στο αεροδρόμιο της Λειψίας
- Γαλλία: Τέταρτο κύμα καύσωνα προ των πυλών – Άνω των 35°C αναμένεται να φτάσει το θερμόμετρο
- Χρυσός: Βουτιά αγγίζοντας χαμηλό 2 εβδομάδων – Το sell-off στα ομόλογα και τα στοιχήματα για αύξηση επιτοκίων
- Οδηγούμε το ηλεκτρικό Peugeot e408
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.