Στον τελικό του Survivor Δαλάκα και Βαμβακούση
Επική ανατροπή είχαμε στον μεγάλο τελικό του Survivor: Ελλάδα-Τουρκία, καθώς την πρόκριση εξασφάλισε η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο του «Survivor» και το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Παρά την δημοτικότητα του Νίκου Κοσμά, αλλά και την δυναμικότητα της Αφροδίτης Σκαφίδα, οι δύο παίκτες έφτασαν μία ανάσα πριν την τελική δυάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Πλέον, ο τελικός από την ελληνική μεριά είναι γυναικεία υπόθεση με την Κατερίνα να εξακολουθεί να αποτελεί το μεγάλο φαβορί, ωστόσο η Δήμητρα έχει αποδείξει ισχυρή αντίπαλος και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.
Την ανακοίνωση έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτοντας ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν θα συνεχίσει στην κούρσα του τελικού, και στη συνέχεια γνωστοποίησε πως η Δήμητρα Βαμβακούση θα διεκδικήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Στο άκουσμα του αποτελέσματος η Δήμητρα Βαμβακούση δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, ενώ ήταν τόσο έκπληκτη που δεν το πίστευε.
«Ευχαριστώ», έλεγε έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H συνέντευξη της Μαρέβας, το «καρφί» του ΚΜ στον Σαμαρά, η αναβολή της γαλάζιας συνεδρίασης, ο ένοχος Κίσινγκερ και η συγκίνηση του Νικήτα
- Groupama: Ζημιές το 2025 – Η υγεία φέρνει λεφτά, το αυτοκίνητο όχι
- Μετρό Γραμμή 4 : Εισαγγελική παρέμβαση για την Κυψέλη – «Παγώνει» η διάνοιξη της σήραγγας μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι
- Στα επίπεδα της Μυκόνου η αθηναϊκή ριβιέρα: Έως 26.000 ευρώ το τετραγωνικό για μία βίλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.