Στην Α2 μπάσκετ θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός, καθώς εκδόθηκε η τελική απόφαση, που είναι και η οριστική
Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και τις δύο προσφυγές της ΚΑΕ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου, αλλά και κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό που οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση.
Κατά συνέπεια, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν, από τη νέα αθλητική σεζόν, να αγωνίζονται στην κατηγορία Α2, καθώς έχουν εξαντλήσει κάθε εγχώριο νομικό μέσο.
Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό εάν η ομάδα θα προσφύγει σε κάποιο ανώτατο δικαστήριο (π.χ. CAS), ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των πραγμάτων στο ελληνικό μπάσκετ την ερχόμενη σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η τέταρτη ηχηρή απουσία στην Α1, καθώς προηγήθηκαν οι διαφαινόμενες αποχωρήσεις του Χολαργού, της Κύμης και του Πανιωνίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος: Συνάντηση με εκπροσώπους ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων
- Starmer: Οι εμπορικές συνομιλίες μεταξύ των ΗΠΑ δεν στοχεύουν τους Κινέζους ιδιοκτήτες της British steel
- Ευρωαγορές: Απώλειες 1,12% για τον DAX – Σε ιστορικό υψηλό το χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ
- Ο Ρονάλντο έστειλε υπογεγραμμένη φανέλα του στον Τραμπ – «Παίζοντας για την ειρήνη» ήταν το μήνυμά του
