ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ στην Πάτρα επισκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά, κατά την επίσκεψή της στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Την κ. Γεννηματά υποδέχθηκε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα, Γιώργος Παπανδρέου, και οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές.
Σε δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε για μια ακόμη φορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εκβιασμό, αφού -όπως είπε- βάζει στον ελληνικό λαό το δίλημμα κυβέρνηση ΝΔ ή χάος.
«Ο κ. Μητσοτάκης μας λέει τώρα ‘Μητσοτάκης ή χάος’. Εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό, αλλά οι Έλληνες δεν τσιμπάνε. Θέλουν πολιτική σταθερότητα, δεν θέλουν νέες περιπέτειες. Γι’ αυτό θέλουν ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, προοδευτικό αντίβαρο στον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης Δεξιάς. Στις 7 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού με τους προοδευτικούς πολίτες στην κάλπη. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα, με τη δική σας ψήφο. Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα. Η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Πειθαρχική δίωξη κατά του δικαστή που ηγείται της έρευνας κατά της συζύγου του Σάντσεθ
- Ράλι στο γάλλιο: Στα 2.925 δολάρια το κιλό εν μέσω δασμών και περιορισμών στις εξαγωγές
- Κρι Στάρμερ: Απο την σαρωτική νίκη στην βίαιη παραίτηση – Έως τον Σεπτέμβριο η ανάδειξη νέου πρωθυπουργού
- Έως και 645.000 ευρώ ένα διαφημιστικό μήνυμα 30 δευτερολέπτων στα hydration breaks του Μουντιάλ 2026!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.