ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότερα από 1,4 εκατ. χάπια Captagon, του ναρκωτικού των τζιχαντιστών του ISIS, εντοπίστηκε σε παλέτα κοντέινερ στις εγκαταστάσεις της PCT στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από κοινή επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ.
Το κοντέινερ, σύμφωνα με τις πρώτε πληροφορές έφερε 20 παλέτες και στην πρώτη παλέτα υπήρχαν χάπια των τσιχαντιστών. Η επιχείρηση αναμένεται να συνεχιστεί σε άλλα δύο κοντέινερ. Τρία εμπορευματοκιβώτια είχαν φορτωθεί από το λιμάνι της Λαττάκειας στη Συρία με προορισμό την Κίνα. Σύμφωνα ωστόσο με στελέχη του Λιμενικού και της Αστυνομίας, το κοντέινερ με τα χάπια captagon θα ξεφορτώνονταν σε άλλο λιμάνι κατά την πορεία του πλοίου.
Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μερτς: «Τα 210 δισ. ευρώ των ρωσικών assets πρέπει να παραμείνουν στην Ευρώπη» – Το μήνυμα για Ουκρανία και προϋπολογισμό
- Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ ετοιμάζει μέτρα για «γρήγορη» προστασία της αγοράς σε περίπτωση εμπορικής σύγκρουσης
- Μακρόν: Έκκληση για «ηρεμία» ενόψει των πανεθνικών διαδηλώσεων στη Γαλλία
- Φον ντερ Λάιεν: Δεν υπάρχει μια μαγική λύση για την ενέργεια, αλλά χρειαζόμαστε ένα σύνολο δράσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.