ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση MRB: Πρώτη στο 28,8 η ΝΔ στην αναγωγή – Ποια η δυναμική των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού, Σαμαρά
Μια ακόμα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει νωρίτερα πως όποιος παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου, θα έχει συνέπειες, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην Άγκυρα. Απαντώντας εκ μέρους του κόμματος Ερντογάν, ο Ομέρ Τσελίκ, προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα «να αφήσει τις κούφιες δηλώσεις».
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός κρατά λάθος στάση. Κι από την άποψη του Διεθνούς Δικαίου, αυτό είναι από την πλευρά της Τουρκίας» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ.
«Ελλάδα και Κύπρος επιχειρούν να “βάλουν χέρι” στις πηγές ενέργειας της Ανατολικής Μεσογείου μονομερώς. Προειδοποιούμε τον κ. Τσίπρα να αφήσει τις κούφιες δηλώσεις. Γίνεται μια προσπάθεια να μας απειλήσουν μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός καλό θα ήταν να σταματήσει να απειλεί με επιχειρήματα που δεν μπορεί να στηρίξει» είπε χαρακτηριστικά ο Τσελίκ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αεροπορικά καύσιμα: Χρήση αμερικανικού Jet A αναμένεται να επιτρέψει η ΕΕ – Πώς θα παρέμβει στις τιμές εισιτηρίων
- Μεγάλη μείωση κατά 30,5% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον Μάρτιο
- Γερμανία: Επίθεση σε χρηματαποστολή που έφτασε στην τράπεζα – Αναφορές για ομήρους
- Allwyn Care: Νέες δράσεις με έμφαση στην πρόληψη και την εθελοντική προσφορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.