ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα… αζήτητα παραμένουν 258.118 εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης, με τα ασφαλιστικά ταμεία που βρίσκονται στο «χείλος του γκρεμού» να αδυνατούν να διευθετήσουν τον όγκο των εκκρεμών αιτήσεων.
Την ίδια ώρα, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φθάσει ακόμη και τα τέσσερα χρόνια!
Η ομοσπονδία των εργαζομένων στα ταμεία (ΠΟΠΟΚΠ) με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για μεγάλο αριθμό εκκρεμοτήτων ενώ καταγγέλλει πως τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζει ο ΕΦΚΑ είναι «χειραγωγημένα».
Η Ομοσπονδία τονίζει επίσης πως πέραν των εκκρεμών συνταξιοδοτήσεων, εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι υπόλοιπες εκκρεμότητες, όπως για παράδειγμα αναγνωρίσεις χρόνου ασφάλισης, διαγραφές, επανεγγραφές κ.λπ.
Σύμφωνα με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας είχε δεσμευτεί ότι τον Ιούνιο θα είχε διεκπεραιωθεί το σύνολο των αιτήσεων συνταξιοδότησης, κάτι που όπως όλα δείχνουν είναι ανέφικτο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Στα ύψη ο ανταγωνισμός με τα Κόκκινα, Πράσινα, Μπλε τιμολόγια ρεύματος-Πώς να επιλέξετε
- Πούλησαν το Fashion City Outlet οι Bluehouse & Sonae Sierra – Ποιος είναι ο αγοραστής
- Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο mononews: Ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε ως επιτυχία μεταχειρισμένα τρένα του 1990
- Οι δασμοί δεν σταματούν την ανοδική πορεία των αγορών!
