ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα τρυφερό μήνυμα ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η Ευγενία Μανωλίδου.
Με αφορμή την επέτειο γάμου της με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, η γνωστή μαέστρος δεν παρέλειψε να τιμήσει την ημέρα, με μία δημοσίευση, εκφράζοντας την αγάπη και την αφοσίωσή της στον άνδρα της «μέχρι το τέλος του κόσμου».
Η ανάρτηση, που συνοδεύεται με τρεις φωτογραφίες, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Δεκαεπτά χρόνια κοινής πορείας, δέκα χρόνια γάμου, τέσσερα παιδιά… Μαζί, «μέχρι το τέλος του κόσμου»! 22.6.09 – 22.6.19».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Σίλια έφερε τα χιόνια στο Παρίσι των 38 βαθμών Κελσίου – Τζένιφερ Λόπεζ και Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μαγνήτισαν τα βλέμματα
- Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στη Βάγια Νέστορα, τραγικές φιγούρες τα παιδιά της – Εικόνες και βίντεο από τη κηδεία της
- Η Αθηνά Οικονομάκου με την Τζένιφερ Λόπεζ στο σόου της Celia Kritharioti
- ΔΕΗ: Φωτοβολταϊκά συστήματα για το σπίτι και την επιχείρηση χωρίς κόστος εξοπλισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.