ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση Πιερρακάκη με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Αυξημένη η ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας
«Η Ναυτεμπορική δεν έχει λάβει γνώση μέχρι και σήμερα αιτήσεως με την οποία να ζητείται η υπαγωγή της σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης», αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν την κατάθεση σχετικής αίτησης από τη Eurobank.
Όπως εξηγεί η διοίκηση της Ναυτεμπορικής, «η εν λόγω αίτηση υποβάλλεται μόνον από πιστωτές, ήτοι χωρίς τη συμμετοχή της επιχείρησης και κοινοποιείται στην επιχείρηση δεκαπέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την δικάσιμο, σύμφωνα με το άρθρο 70 παρ. 4 ν. 4307/2014.
Ομοίως η Εταιρία δεν έχει λάβει γνώση αιτήσεως για την λήψη προληπτικών μέτρων στο πλαίσιο υποβληθείσας αίτησης υπαγωγής σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης, σύμφωνα με το άρθρο 70 παρ. 3 ν. 4307/2014.
Η Εταιρία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να πληροφορηθεί το συντομότερο δυνατό εάν έχουν υποβληθεί οι ως άνω αιτήσεις,ώστε να ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό», καταλήγει η ανακοίνωση της Ναυτεμπορικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Amazon: Απέκτησε την Fauna Robotics – Μπαίνει στον τομέα των ανθρωποειδών ρομπότ
- Arm: Για πρώτη φορά πουλά δικά της chips
- NYT: Το Ανώτατο Δικαστήριο φαίνεται ανοιχτό στο αίτημα του Τραμπ να μπλοκαριστούν οι αιτούντες άσυλο στα σύνορα.
- The Times: Το βρετανικό Ναυτικό σχεδιάζει να ηγηθεί μιας συμμαχίας για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.