ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από ισχαιμικό επεισόδιο, λόγω πολλαπλών κακώσεων στο κεφάλι από ξυλοδαρμό, οφείλεται σύμφωνα τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, ο θάνατος του 51χρονου φύλακα μεταφορικής εταιρείας στον Κορυδαλλό, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο άτυχος άνδρας που καταγόταν από την Αλβανία, είχε προλάβει να καλέσει στο τηλέφωνο την κόρη του ζητώντας της βοήθεια και αναφέροντας ότι τον χτύπησαν και τον έδεσαν.
Από την αστυνομία έχει ληφθεί βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, τόσο εντός όσο και εκτός της επιχείρησης, ώστε από την ανάλυσή τους να μπορέσουν οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης, ο εμβληματικός «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»
- Ένα μίλι μακριά, στη Μινεάπολη
- Τα πρόστιμα 7.000 ευρώ στους αγρότες, τα 10 κεράκια του ΚΜ, η κυριαρχία Ζαχαράκη, το ΚΑΡΠΑ της Νίκης και το σκάνδαλο στην Κύπρο
- Απ. Βακάκης: Μερισματικό bonus 67 εκατ. στους μετόχους της Jumbo και… βολές για τα αγροτικά μπλόκα και το πολιτικό σύστημα