ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου ενός άνδρα 51 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας, στον Κορυδαλλό, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας σε εταιρεία μεταφορών, στην οδό Δερβενακίων.
Όπως υποστήριξε η κόρη του άνδρα 51 ετών μιλώντας στην αστυνομία, ο πατέρας της τής τηλεφώνησε στις 02.40 τα ξημερώματα αναφέροντας της ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.
Η ίδια που έσπευσε στο σημείο είπε ότι τον βρήκε χτυπημένο και δεμένο.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα κατέληξε.
Τα αίτια του θανάτου του άνδρα αναμένεται να διευκρινιστούν από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η ασφάλεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Αλέξης Τσίπρας, τα γεροντοφρικιά της «Αριστεράς» και οι αλήθειες που δε λέγονται
- Κώστας Τσιάρας στο mononews: Ερευνώνται τα πρώτα 2.000 ΑΦΜ που πήραν υψηλές επιδοτήσεις – Θα επιστραφούν άμεσα τα χρήματα
- Τράπεζες: Δωρεές και χορηγίες άνω των 600 εκατ. ευρώ σε παιδεία, περιβάλλον, υγεία και πολιτισμό
- Έρικ Βασιλάτος: Ποιος είναι ο πολυεκατομμυριούχος κουμπάρος του Αργυρού και της Νίκα
