Στη Διαύγεια δημοσιεύτηκε η απόφαση που έλαβε το ΕΣΡ τη Δευτέρα, με την οποία ορίζει ως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας ανακήρυξε ομοφώνως το ΕΣΡ την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».
Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του ΕΣΡ της Δευτέρας. Όπως αναφέρεται, από σήμερα, οπότε και δημοσιεύτηκε ξεκινά η διαδικασία τυχόν κατάθεσης ενστάσεων. Τα μέλη του ΕΣΡ έκριναν ομοφώνως ότι ο φάκελος της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη «πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις του Συντάγματος, των νόμων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Οι Ιρανοί έφυγαν από το Πακιστάν διαμηνύοντας στις ΗΠΑ ότι δεν θα δεχτούν μαξιμαλιστικές απαιτήσεις
- Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ – Aυξάνονται αναποφάσιστοι και «άλλο κόμμα»
- Αναλυτές για ΔΕΗ: H AMK των 4 δισ. αλλάζει το επενδυτικό αφήγημα για τον όμιλο
- Η Ελλάδα κόμβος αμυντικών συνεργασιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.